Ciupercile marinate cu ardei grași roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 174 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de apă, zahăr, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Încercați Ardei Gras Roșu Marinat, Mini Ardei Grași Marinați, și Mini Ardei Grași Marinați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați oțetul, apa, uleiul, zahărul, ceapa, pătrunjelul, busuiocul, usturoiul, sarea și piperul; aduceți la fierbere. Se amestecă ciupercile și ardeiul gras roșu; întoarceți amestecul la fierbere; reduceți focul și fierbeți până când ciupercile sunt fragede, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
(fie Fie Obișnuit)
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3
Se transferă într-un recipient acoperit și se păstrează la frigider cu cel puțin 4 ore înainte de servire.