Ciuperci Din Făină De Porumb

Ciuperci Din Făină De Porumb
Ciuperci de porumb este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 119 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de margarină, piper, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Pește Fiert Cu Sos De Ceapă Și Ciuperci, Plăcintă Cu Făină De Porumb, și Rulouri De Făină De Porumb.

Instrucțiuni

1
Așezați făina de porumb într-o cratiță medie. Adăugați treptat apă, amestecând constant cu un bici. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă margarina, sarea și piperul; gatiti inca 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Făină De PorumbFăină De Porumb
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista