Ciuperci de stridii rege cu fistic pur Aproxume este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, pudră instant de dashi, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Încercați Ciuperci de stridii King cu fistic pur Approgram, Ciuperci de stridii și creveți pe orez, și Ciuperci de stridii King prăjite cu verde muștar Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți anghinare și tăiați-le în bețișoare groase de 1/4 inch, apoi transferați-le într-un bol rezistent la căldură nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Aduceți ingredientele de anghinare rămase la fiert într-o cratiță mică nereactivă, amestecând până când sarea s-a dizolvat, apoi turnați peste anghinare. Se răcește la temperatura camerei, păstrând legumele scufundate cu o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Legume
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se transferă cu lichid într-un recipient etanș și se răcește, agitând ocazional, cel puțin 1 zi.
1
Gatiti fisticul in 2 cani de apa clocotita intr-o cratita mica 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți și transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scurgeți din nou și îndepărtați pielea.
4
Aduceți mirin, praf dashi și 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând până când pulberea s-a dizolvat, apoi adăugați fistic și fierbeți, amestecând ocazional, până când nucile sunt foarte fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Dashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Apă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scurgeți nucile, aruncând dashi, apoi rezervați 1/3 cană de nuci pentru garnitură. Pur și simplu restul de nuci cu 1/2 cană de apă rămasă într-un blender într-o pastă foarte netedă, dar groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dashi
Apă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Tăiați ridichile, apoi tăiați fiecare în 6 pene. Aruncați cu zahăr și sare kosher într-un castron până când zahărul și sarea s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Ridiche
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Tăiați ciupercile de stridii, păstrând tulpinile intacte, apoi tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
2
Tăiați ciupercile enoki, lăsând 3 inci de tulpină și rezervați pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Enoki
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc mediu-mare, până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați suficiente ciuperci de stridii pentru a acoperi tigaia în 1 strat, apoi presărați cu 1/8 linguriță de sare kosher și 1/8 linguriță de piper și saut diametru, rotind o dată, până devin aurii pe margini, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
Sare Kosher
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați într-un castron. Saut ciuperci de stridii rămase în 5 sau 6 loturi, folosind 1 lingură de ulei, 1/8 linguriță de sare kosher și 1/8 linguriță de piper pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
Sare Kosher
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Când toate ciupercile de stridii sunt sotate, reveniți la tigaie, apoi adăugați unt și usturoi și încălziți, învârtind tigaia, până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se adaugă oțet și se fierbe, amestecând, până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
8
Se ia de pe foc și se aruncă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
9
Împărțiți fisticul pur și simplu între farfurii, apoi acoperiți cu ciuperci de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
Nuci De Fistic
10
Scoateți anghinarea din recipient cu o lingură cu fante și aranjați, împreună cu ridichi, în jurul ciupercilor de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
Anghinare
Ridiche
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
11
Se presară cu ciuperci enoki, verdeață, fistic rezervat și sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Enoki
Nuci De Fistic
Sare De Mare
Verzii
1
·Dacă utilizați crosnes, înjumătățiți pe lungime.* Anghinarea murată se păstrează, acoperită și răcită, 2 săptămâni. * Fisticul pur și întreg gătit poate fi preparat cu 2 zile înainte, apoi răcit separat, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Ridichile pot fi preparate cu 4 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.* Ciupercile pot fi sotate cu 2 ore înainte și răcite, neacoperite, până se răcesc, apoi acoperite. Reîncălziți în tigaie, apoi continuați cu rețetă.