Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți orezul sălbatic cu ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 275 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ciuperci, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciuperci De Orez Sălbatic Coace, Pui, ciuperci și orez sălbatic coace, și Carne De Vită, Orez Sălbatic Și Coacere Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați orezul sălbatic într-un castron mare și acoperiți cu apă clocotită; înmuiați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile si ceapa in unt pana se inmoaie. Într-un castron mare, combinați amestecul de ciuperci, orezul sălbatic, orezul cu bob lung, migdalele, bulionul, smântâna, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob Lung
Sare și Piper
Ciuperci
Orez Sălbatic
Migdale
Unt
Bulion
Cremă
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
4
Se transferă într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 75 de minute. Descoperi; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
5
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când orezul este fraged.