Ciuperci de Crab și brânză albastră

Ciuperci de Crab și brânză albastră
Ciupercile de Crab și brânză albastră necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 101 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Ciuperci Cu Brânză Albastră, Ciuperci Cu Brânză Albastră, și Ciuperci Umplute Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile de ciuperci și tocați mărunt; puneți capacele deoparte. Într-o tigaie mare, sotati ciupercile tocate si ceapa in unt timp de 5-7 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc. Se amestecă crabul, pesmetul, brânza albastră, pătrunjelul și sarea. Lingură în capace de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
CrabiCrabi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se coace la 450 la 8-10 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller plătește d ' Oc Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay
Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay
De culoare paie strălucitoare. Aromele sunt generoase și seducătoare cu note de nectarină și salcâm. Elegant, rotund și bine echilibrat, cu arome de fructe exotice și un final lung. Ar trebui să fie un însoțitor elegant pentru salate mixte, carne la grătar, pește și crustacee.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista