Ciuperci De Bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile de bezea. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă fără gluten servește 66 și costă 15 cenți pe porție. Un amestec de lichior de portocale, zahăr, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 29 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciuperci De Bezea, Ciuperci De Bezea, și Tort de fructe înghețat cu ciuperci de bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță grea combinați zahărul și apa. Aduceți lichidul la fierbere la foc mic, învârtind siropul și spălând orice cristale de zahăr agățate de părțile laterale ale tigaiei cu o perie înmuiată în apă rece. Fierbeți siropul până ajunge la stadiul de softball sau până când un termometru cu bomboane înregistrează 240 de grade F.
În timp ce siropul se gătește, în vasul unui mixer electric, bateți albușurile de ou până când sunt spumoase.
Adăugați cremă de tartru și un vârf de sare și bateți albusurile timp de 30 de secunde.
Presărați zahăr și bateți albușurile până când țin vârfuri rigide.
Adăugați siropul într-un flux, bătând și bateți bezea timp de 10 minute sau până când este rece. Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/3 inci cu bezea și scoateți 66 de Movile, fiecare cu diametrul de aproximativ 1 inch, pe o foaie mare de copt căptușită cu hârtie pergament pentru a face capace de ciuperci. Țineți punga de patiserie drept în sus și scoateți 66 de conuri pe foaia de copt pentru a face tulpini de ciuperci.
Coaceți bezelele într-un cuptor foarte lent preîncălzit (200 grade F) timp de 1 oră.
Scoateți foaia de copt din cuptor și împingeți partea inferioară a capacelor de ciuperci. Întoarceți bezelele la cuptor și coaceți-le încă 30 de minute. După cele 30 de minute, opriți focul și lăsați bezelele să stea la cuptor încă 2 ore.
Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic de stea cu o cremă ganache și introduceți crema în partea inferioară a capacelor pentru a simula branhii. Împingeți o tulpină în fiecare capac, așezați ciupercile în poziție verticală pe tulpinile lor într-un vas superficial și puneți-le deoparte până când crema ganache este fermă. Păstrați ciupercile acoperite.
În partea superioară a unui cazan dublu așezat peste apă fierbinte, topiți ciocolata cu smântâna grea și lichiorul cu aromă de portocale, amestecând până când amestecul este neted.
Transferați amestecul într-un bol metalic și dați-l la frigider, lăsați-l să se răcească amestecând ocazional aproximativ 30 de minute. Când este gata de utilizare, bateți ciocolata doar până când ține vârfuri moi.