Ciupercile cu sos de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pasta de hamsii, ciuperci, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Tăiței cu ciuperci și sos de ghimbir cu lămâie, Verdeață și ciuperci cu pansament de zmeură, și Sos de pâine de porumb cu Pancetta, mere și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, folosind o furculiță, amestecați împreună sucul de lămâie, pasta de hamsii, sarea și piperul. Se amestecă uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat