Ciuperci Cu Cimbru
Cimbru ciuperci Griddled ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Pui Griddled cu lămâie și cimbru, Mazăre cu ciuperci și cimbru, și Ciuperci prăjite cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie grea pe aragaz. Feliați fundul de pe fiecare ciupercă, apoi așezați vârfurile pe tavă, cu partea plată în jos. Înfășurați niște sfoară în jurul cimbrului pentru a face o perie.
Puneți capătul periei cu un vârf mare de sare în mortar și apoi bash, adăugând aproximativ 5 lingurițe de ulei de măsline extravirgin și oțetul de vin alb.
Adăugați puțin mai multă sare și piper.
Folosind pachetul de cimbru ca perie întoarceți ciupercile și periați cu uleiul de cimbru, continuați să le tamponați în timp ce gătesc. Când ciupercile sunt fierte, așezați-le pe o farfurie de servire și presărați-le cu pătrunjelul, ardeiul iute și coaja de lămâie. Strângeți peste sucul de lămâie și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.
Adăugați puțin oțet balsamic, dacă doriți.