Nevoie de un garnitură fără gluten? Ciupercile Berkeley ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 349 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de vin, unt, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Berkeley Veggie Burger, Ciuperci prăjite cu unt de usturoi-ciupercile lui Noe, și Ciuperci la Grecque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați vinul roșu, muștarul, sosul Worcestershire și zahărul brun împreună într-un bol până când zahărul este bine încorporat în amestec; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Zahăr Brun
Vin Roșu
Muștar
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa în untul topit până la translucid, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu piper negru și se continuă gătitul și se amestecă încă 3 minute. Pe măsură ce ciupercile se reduc în dimensiune și încep să se rumenească, amestecați amestecul de vin în amestecul de ciuperci. Se fierbe până la cald, 1 până la 2 minute.