Ciucuri De Bacon-Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ciucuri de Bacon-parmezan. Această rețetă face 4 porții cu 736 calorii, 17g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ou, parmezan, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tassies, Ciucuri De Pecan, și Ciucuri de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat făina în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează. Formați amestecul în 24 de bile și așezați-l pe o foaie de copt; acoperiți și răciți 1 oră.
Așezați bilele de aluat în Căni dintr-o tigaie miniaturală de 24 de căni unsă ușor; apăsați aluatul, formând o coajă.
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateți împreună jumătate și jumătate și următoarele 2 ingrediente.
Presărați slănină în coji de patiserie; acoperiți fiecare cu 1 linguriță. brânză.
Stropiți amestecul jumătate și jumătate peste brânză.
Presărați arpagic peste amestec jumătate și jumătate.
Coaceți la 375 timp de 25 până la 30 de minute sau până se umflă și se rumenesc.
Scoateți din tigaie într-o grătar și răciți 5 minute.
Sauternes, sau Muscat de Beaumes-de-Venise, sau Riesling German.