Citrus-Curcan Marinat

Citrus-Curcan Marinat
Curcanul marinat cu citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 92g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 863 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de făină, cidru de mere, căței de usturoi prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon Marinat Cu Citrice, Scoici Marinate Cu Citrice De Soia, și Somon Marinat Cu Citrice.

Instrucțiuni

1
Într-un castron foarte mare, amestecați apa, cidrul de mere, sarea kosher și zahărul până când sarea și zahărul sunt dizolvate. Căptușiți o oală de stoc cu o pungă de plastic mare, robustă, dublată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pune curcanul în pungă, gâtul mai întâi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Se toarnă saramura și se sigilează punga, apăsând cât mai mult aer posibil. Saramura curcanul la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Scoateți curcanul din saramură și aruncați saramura. Se usucă curcanul și se transferă pe o foaie mare de copt cu margini. Într-un blender, combinați usturoiul prăjit cu cei 10 căței de usturoi cruzi, uleiul vegetal, sucul de portocale, oțetul de cidru, sarea kosher, sucul de lămâie, oregano, chipotles, pasta de annatto, chimenul și ienibaharul. Puree până se omogenizează. Ungeți curcanul în interior și în exterior cu marinada, acoperiți și dați-l la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Ridicați curcanul din marinată și așezați-l pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Periați pieptul cu o parte din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
8
Se toarnă 1 1/2 căni din stoc în fundul tigaiei și se acoperă curcanul foarte slab cu folie. Prăjiți curcanul timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți folia și adăugați încă 1 1/2 căni din stoc în tigaie. Continuați prăjirea timp de aproximativ 2 1/2 ore mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați măruntaiele și gâtul și gătiți la foc moderat până se rumenesc.
12
Transferați pe o farfurie.
13
Adăugați șalotele, morcovii, țelina și ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți părțile de curcan în cratiță. Se amestecă usturoiul prăjit și boabele de piper, se adaugă restul de 6 căni de bulion și se fierbe. Se fierbe la foc mic până când stocul se reduce la 4 căni, aproximativ 1 1/2 ore. Strecurați stocul îmbogățit într-un vas rezistent la căldură și aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Transferați curcanul pe o tăietură și scoateți raftul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Turnați sucurile de tigaie într-un castron și îndepărtați grăsimea, rezervând 2 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Transferați grăsimea rezervată într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
17
Adăugați untul și făina și gătiți la foc mare, amestecând constant, până se rumenesc, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
18
Adăugați stocul îmbogățit și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când sosul se reduce la 3 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
19
Așezați tigaia peste un arzător la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
20
Adăugați picăturile de tigaie strecurate, degresate (ar trebui să existe 1 cană) și răzuiți orice bucăți lipite de fundul tigaiei. Se strecoară picăturile de tigaie în sos și se condimentează cu sare și piper; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
21
Sculptați curcanul și transferați feliile într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
22
Se servește cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypastă annatto (Vezi nota)pastă annatto (Vezi nota)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de merecidru de mere8boabe de piper negruboabe de piper negru32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici2morcovi, tocați grosiermorcovi, tocați grosier2(mequite, hickory sau arin)coaste de țelină, tocate grosiercoaste de țelină, tocate grosier3chipotles în adobochipotles în adobo591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăină universalăfăină universală10cuișoare de usturoi prăjite (Vezi nota)cuișoare de usturoi prăjite (Vezi nota)10cuișoare de usturoi crudecuișoare de usturoi crude1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol11 lingură de oregano uscatchimen măcinatchimen măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2Ceapa galbena medie, tocatasupă de pui sau curcan sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiusupă de pui sau curcan sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu1ceapă, tocată grosierceapă, tocată grosier1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoregano uscatoregano uscat12creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat3ceapă eșalotă, tocată grosierceapă eșalotă, tocată grosier4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie7kilogramecurcan proaspăt (mănuși și gât rezervate)curcan proaspăt (mănuși și gât rezervate)12creveți și cu veneMănuși și gât de curcan rezervate (ficat aruncat)Mănuși și gât de curcan rezervate (ficat aruncat)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1gallon1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista