Citrice Piperate-Cotlet De Porc
Peppered citrice-cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 196 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ou, piper măcinat grosier, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Piperat, Cotlet De Porc Piperat, și Cotlet de porc cu ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul și laptele într-un vas superficial sau într-o farfurie; deoparte.
Se amestecă amestecul de pansament, făina și piperul într-un vas separat sau o placă de plăcintă.
Înmuiați ambele părți ale cotletelor în amestec de ouă, apoi în amestec de pansament, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărei cotlete.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați cotlete; capac. Gatiti 6 min.; descoperi. Gatiti 5 min. pe fiecare parte sau până când se fac cotletele (160F).
Stropiți cu suc de lămâie.