Cireșe Bezea Tarte
Torturile cu meringue de cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 154 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Torturi Cu Meringue De Afine, Tarte Cu Bezea Cu Lămâie, și Tarte Cu Bezea Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Pentru a pregăti bezea, acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Desenați 4 (3 cercuri de 1/2 inch) pe hârtie. Întoarceți hârtia și așezați-o pe tigaie.
Așezați albușurile de ou într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Împărțiți uniform amestecul de albus de ou între cele 4 cercuri desenate. Formați bezea în cuiburi cu laturi de 1 inch folosind spatele unei linguri.
Coaceți la 300 timp de 1 oră sau până când bezelele se rumenesc ușor și se usucă.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet (aproximativ 30 de minute) pe tigaie. Îndepărtați cu grijă bezea din hârtie.
În timp ce bezea se răcește, scurgeți cireșele, rezervând tot lichidul.
Combinați sucul de cireșe rezervat, 2 linguri de zahăr, crme de cassis și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță mică, amestecând bine cu un bici. Se amestecă cireșele. Gatiti la foc mediu 7 minute sau pana cand amestecul este gros si bulbuc, amestecand constant.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
Așezați bezea pe farfurii de desert. Lingură amestec de cireșe uniform în coji de bezea; se presara cu ciocolata alba ras.