Cireșe Bezea Tarte

Cireșe Bezea Tarte
Torturile cu meringue de cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 154 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Torturi Cu Meringue De Afine, Tarte Cu Bezea Cu Lămâie, și Tarte Cu Bezea Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti bezea, acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Desenați 4 (3 cercuri de 1/2 inch) pe hârtie. Întoarceți hârtia și așezați-o pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați albușurile de ou într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Împărțiți uniform amestecul de albus de ou între cele 4 cercuri desenate. Formați bezea în cuiburi cu laturi de 1 inch folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Coaceți la 300 timp de 1 oră sau până când bezelele se rumenesc ușor și se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet (aproximativ 30 de minute) pe tigaie. Îndepărtați cu grijă bezea din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
În timp ce bezea se răcește, scurgeți cireșele, rezervând tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
7
Combinați sucul de cireșe rezervat, 2 linguri de zahăr, crme de cassis și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță mică, amestecând bine cu un bici. Se amestecă cireșele. Gatiti la foc mediu 7 minute sau pana cand amestecul este gros si bulbuc, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Creme De CassisCreme De Cassis
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
9
Așezați bezea pe farfurii de desert. Lingură amestec de cireșe uniform în coji de bezea; se presara cu ciocolata alba ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista