Cipolline cu frunze de dafin și stafide aurii

Cipolline cu frunze de dafin și stafide aurii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cipolline cu frunze de dafin și stafide aurii. Această rețetă servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 81 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cipolline, stafide aurii, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Verdeață cu stafide aurii, Baklava rulată cu stafide aurii, și Paste cu stafide aurii și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați stafidele în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ApăApă
2
Tăiați o rundă de hârtie pergament de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Încălziți zahărul în centrul unei tigaie grele de 10 inci la foc mediu până când începe să se topească. Gatiti, inclinand tigaia ocazional, astfel incat zaharul sa se topeasca uniform, pana se rumeneste. Se amestecă untul, apoi se adaugă ceapa și se gătește, amestecând ocazional, până când încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vin, frunze de dafin, 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și stafide scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
StafideStafide
VinVin
5
Reduceți căldura la minim și acoperiți ceapa cu pergament, apoi cu capac. Fierbeți ușor, agitând tigaia ocazional, până când ceapa este fragedă, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți capacul și pergamentul, apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul este redus la o glazură, aproximativ 3 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Cipolline poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista