Cipolline cu frunze de dafin și stafide aurii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cipolline cu frunze de dafin și stafide aurii. Această rețetă servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 81 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cipolline, stafide aurii, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Verdeață cu stafide aurii, Baklava rulată cu stafide aurii, și Paste cu stafide aurii și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați stafidele în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Tăiați o rundă de hârtie pergament de 10 inci.
Încălziți zahărul în centrul unei tigaie grele de 10 inci la foc mediu până când începe să se topească. Gatiti, inclinand tigaia ocazional, astfel incat zaharul sa se topeasca uniform, pana se rumeneste. Se amestecă untul, apoi se adaugă ceapa și se gătește, amestecând ocazional, până când încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin, frunze de dafin, 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și stafide scurse.
Reduceți căldura la minim și acoperiți ceapa cu pergament, apoi cu capac. Fierbeți ușor, agitând tigaia ocazional, până când ceapa este fragedă, 18 până la 20 de minute.
Scoateți capacul și pergamentul, apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul este redus la o glazură, aproximativ 3 minute. Aruncați frunza de dafin.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Cipolline poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită.