Ciorchini De Nuci De Ciocolată-Macadamia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciorchini de nuci de ciocolată-Macadamia. Această rețetă servește 45 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 127 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, vanilia, nuca de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciorchini De Nuci De Ciocolată-Macadamia, Ciorchini De Nuci De Ciocolată, și Ciorchini De Zebră De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas termorezistent așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte (fundul vasului nu trebuie să atingă apa), amestecați ciocolata tocată și untul adesea până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Se scoate din peste apă și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză mare, bateți zahărul, ouăle și vanilia până se omogenizează.
Adăugați amestecul de ciocolată și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă făina și praful de copt, apoi se bate doar până se umezesc. Se amestecă nuci de macadamia, chipsuri de ciocolată și nucă de cocos.
Aruncați aluatul în porții de 1 lingură, la aproximativ 2 inci distanță, pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Coaceți fursecurile într-un cuptor de 350 până când sunt ferme pe margini, dar încă moi când sunt presate la mijloc, 8 până la 10 minute (vezi note); dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.