Ciorbă elvețiană sotată cu ceapă roșie și oțet serrano Chile

Ciorbă elvețiană sotată cu ceapă roșie și oțet serrano Chile
Ciorba Elvețiană sotată cu ceapă roșie și oțet serrano Chile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 342 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sare kosher, brânză elvețiană, ardei iute serrano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ciorbă Elvețiană cu slănină afumată și oțet jalape Olico, Ciorbă Elvețiană Sotată, și Saut Inktifed Swiss Chard.

Instrucțiuni

1
Rupeți frunzele de chard elvețian din tulpini albe groase; aruncați tulpinile și tăiați gros frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc și grăsimea s-a redat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4
Scoateți slănina pe o farfurie cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați ceapa și gătiți în grăsimea topită până când este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Se adaugă frunzele de ciorbă Elvețiană, se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a acoperi frunzele. Gatiti pana cand frunzele s-au ofilit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Adăugați slănina înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați oțetul serrano Chile și continuați să gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
10
Se servește cu oțet suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
11
Folosind un cuțit de decojit, faceți o fantă mică în fiecare chile și așezați-o într-un borcan sau sticlă de dimensiuni de halbă cu un vârf de agitator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Aduceți oțet și sare, după gust, la fiert și gătiți până când sarea s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
14
Se toarnă oțet peste ardei iute, se acoperă și se lasă să stea la temperatura camerei cel puțin 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
DificultateExpert
Gata În48 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista