Ciorbă elvețiană picantă cu lămâie
Ciorba picantă Elvețiană cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 44 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este minunat. Încercați Chard Elvețian Picant, Ciorbă Și Fasole Elvețiană Picantă, și Supă picantă de linte și ciorbă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați chard; se sotează 1 minut sau până se ofilesc ușor. Se amestecă piperul și usturoiul. Acoperiți și gătiți 4 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 3 minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă sucul și sarea.