Ciorbă de sfeclă și fenicul refrigerată cu brânză Norvegiană snincrucfrisk

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa răcită de sfeclă și fenicul cu brânză Norvegiană Sn. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de vin, sare și piper de uncie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Supă De Sfeclă Răcită, Supă De Sfeclă Răcită, și Supă răcită de sfeclă și zară.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare setată la foc mediu.
Adăugați semințele de ceapă, fenicul și fenicul.
Se sotează aproximativ 5 minute până când legumele se înmoaie, dar nu sunt încă maronii.
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Coborâți focul și acoperiți tigaia. Gatiti aproximativ 15 minute pana cand legumele sunt foarte fragede.
Adăugați brânza Snincrumwfrisk, amestecând până când brânza se topește în bulion.
Adăugați sfecla feliată și tot lichidul din cutie.
Adăugați oțetul și un vârf mare de sare și piper. Folosind un blender de imersie, curățați supa până când este complet netedă. Gustați și reglați condimentele. Acoperiți și lăsați supa să ajungă la temperatura camerei. Apoi dați-l la frigider până se răcește bine.
Se servește rece, garnisit cu frunzele de fenicul rezervate.