Ciorbă de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie și CR Aproxme fra aprox. che

Ciorbă de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie și CR Aproxme fra aprox. che
Supa de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie, și CR fra fra fra fra ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. 144 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cap la magazin și ridica sucul de la 1 lămâie, CR fra fra fra, sare kosher și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supă de sfeclă prăjită cu CR Aproxme fra aprox. che, Supă De Sfeclă Prăjită Cu CR Aproxme Fra Aprox. Che, și Somon cu cimbru și trei-lamaie Cr cca fra.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, aruncați sfecla cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Prăjiți până se înmoaie până la un cuțit, 30 până la 45 de minute. Puneți deoparte 1/2 cană de sfeclă și tăiați-o în zaruri de 1/2 inch pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați prazul feliat și cimbru și condimentați cu sare și piper. Puneți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând frecvent, până când prazul este fraged, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Adăugați sfecla prăjită și bulionul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Ciorba de purincule folosind un blender de imersie sau un blender în picioare, apoi amestecați sucul de lămâie. Condimentați după gust cu mai multă sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se serveste imediat cu un dollop de CR fra aproxormme fra, garnisit cu sfeclă cubed și frunze de cimbru suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista