Ciorbă de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie și CR Aproxme fra aprox. che

Supa de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie, și CR fra fra fra fra ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. 144 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cap la magazin și ridica sucul de la 1 lămâie, CR fra fra fra, sare kosher și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supă de sfeclă prăjită cu CR Aproxme fra aprox. che, Supă De Sfeclă Prăjită Cu CR Aproxme Fra Aprox. Che, și Somon cu cimbru și trei-lamaie Cr cca fra.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, aruncați sfecla cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Prăjiți până se înmoaie până la un cuțit, 30 până la 45 de minute. Puneți deoparte 1/2 cană de sfeclă și tăiați-o în zaruri de 1/2 inch pentru garnitură.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare.
Adăugați prazul feliat și cimbru și condimentați cu sare și piper. Puneți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând frecvent, până când prazul este fraged, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați sfecla prăjită și bulionul și aduceți la fierbere.
Ciorba de purincule folosind un blender de imersie sau un blender în picioare, apoi amestecați sucul de lămâie. Condimentați după gust cu mai multă sare și piper, după cum este necesar.
Se serveste imediat cu un dollop de CR fra aproxormme fra, garnisit cu sfeclă cubed și frunze de cimbru suplimentare.