Ciorbă de fasole toscană și Cannellini

Ciorbă de fasole toscană și Cannellini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole toscană și Cannellini. Această rețetă servește 6. O porție conține 192 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de slănină, ceapă, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Fasole Toscană Și Ciorbă Elvețiană, Gnocchi și Mozzarella prăjite/Smog curcubeu/fasole cannellini / toma, și Supă De Fasole Kale & Cannellini.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți slănina, ceapa, usturoiul, nucșoara și fulgii de ardei roșu până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă bulion de pui și fasole cannellini și se aduce amestecul la fierbere; se amestecă roșiile uscate la soare și bucata de coajă de parmezan. Reduceți căldura la foc mic și gătiți în timp ce pregătiți bietul, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Chard ElvețianChard Elvețian
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Tăiați tulpinile din bietă și tăiați tulpinile în bucăți de aproximativ 3/4 inch lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Tăiați frunzele de smog în panglici late de 1 inch. Amestecați tulpinile de smog și pastele în supă, lăsând deoparte frunzele. Reduceți căldura la foc mic și fierbeți ușor până când pastele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă frunzele de smog, salvie și busuioc în supă și se fierbe doar până se ofilesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Chard ElvețianChard Elvețian
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Puneți supa în boluri și acoperiți cu parmezan și un strop de ulei de măsline, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista