Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole toscană și Cannellini. Această rețetă servește 6. O porție conține 192 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de slănină, ceapă, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Fasole Toscană Și Ciorbă Elvețiană, Gnocchi și Mozzarella prăjite/Smog curcubeu/fasole cannellini / toma, și Supă De Fasole Kale & Cannellini.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți slănina, ceapa, usturoiul, nucșoara și fulgii de ardei roșu până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se toarnă bulion de pui și fasole cannellini și se aduce amestecul la fierbere; se amestecă roșiile uscate la soare și bucata de coajă de parmezan. Reduceți căldura la foc mic și gătiți în timp ce pregătiți bietul, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Supa Crema De Brocoli
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Chard Elvețian
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Tăiați tulpinile din bietă și tăiați tulpinile în bucăți de aproximativ 3/4 inch lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
4
Tăiați frunzele de smog în panglici late de 1 inch. Amestecați tulpinile de smog și pastele în supă, lăsând deoparte frunzele. Reduceți căldura la foc mic și fierbeți ușor până când pastele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă frunzele de smog, salvie și busuioc în supă și se fierbe doar până se ofilesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Chard Elvețian
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/2 Crenguță Rozmarin
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
5
Puneți supa în boluri și acoperiți cu parmezan și un strop de ulei de măsline, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)