Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de ton Romana. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 224 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă verde, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pudră De Porumb De Ton, Chowder De Ton De Cartofi, și Chowder De Cheddar De Ton.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.