Ciorba de rosii busuioc cu Orzo
Supa de rosii busuioc cu Orzo necesita aproximativ 40 de minute de la inceput pana la sfarsit. O porție conține 191 de calorii , 6 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă servește 16 și costă 79 de cenți per porție. Dacă aveți zahăr, piper, brânză romano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41% , ceea ce este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum vinete la grătar și stive de roșii tradiționale cu busuioc și coulis de roșii , supă cremoasă de pui orzo și supă ușoară de pui cu lămâie orzo .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa în unt timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul; gătiți 1-2 minute mai mult sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă roșiile, bulionul, busuiocul, zahărul și piperul. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Între timp, gătiți orzoul conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Adăugați orzo și smântână în supă; se încălzește (nu se fierbe).
Presărați porțiile cu brânză.