Ciorba de rosii busuioc cu Orzo

Ciorba de rosii busuioc cu Orzo
Supa de rosii busuioc cu Orzo necesita aproximativ 40 de minute de la inceput pana la sfarsit. O porție conține 191 de calorii , 6 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă servește 16 și costă 79 de cenți per porție. Dacă aveți zahăr, piper, brânză romano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41% , ceea ce este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum vinete la grătar și stive de roșii tradiționale cu busuioc și coulis de roșii , supă cremoasă de pui orzo și supă ușoară de pui cu lămâie orzo .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa în unt timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați usturoiul; gătiți 1-2 minute mai mult sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă roșiile, bulionul, busuiocul, zahărul și piperul. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Între timp, gătiți orzoul conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Adăugați orzo și smântână în supă; se încălzește (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
5
Presărați porțiile cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista