Ciorba de pachet a cerșetorului

Ciorba de pachet a cerșetorului
Nevoie de un fel principal fără lactate? Ciorba de pachet de cerșetor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 4,98 USD pe porție. O porție conține 213 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cilantro, ceapă verde, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Linguina cerșetorului, CFM KL Selangor: pui cerșetor lui (Hak Yi Kai), și Portmonee cerșetor Galaktoboureko pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați tulpinile de ciuperci. Clătiți capacele, scurgeți și tăiați în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Tăiați șunca în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4
Tăiați 4 dintre cele mai lungi sulițe verzi din blaturile de ceapă și dați deoparte. Se toacă părți albe de ceapă și suficient din blaturile rămase pentru a face 1 cană. Aruncați vârfurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Într - o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, combinați ciupercile, șunca, 1/2 cană de ceapă tocată, castane de apă, varză și ghimbir. Se amestecă des până când amestecul este ușor rumenit, aproximativ 8 minute. Lingură într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă 1 cană de apă și suficientă bulion în tigaie pentru a face lichid adânc de 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scufundați blaturile de ceapă verde rezervate în lichid doar până se ofilesc, 1/2 până la 1 minut. Întoarceți căldura la minim și setați un suport în tigaie deasupra lichidului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Lingurați 1/4 din amestecul de ciuperci pe centrul fiecărui înveliș de rulou de ou. Aduceți colțurile învelișului împreună și legați-le cu un blat de ceapă verde pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Setați ușor pachetele una lângă alta pe raft. Acoperiți tigaia, întoarceți căldura la mare și aburiți până când mănunchiurile sunt ușor translucide și învelișurile cu rulouri de ou sunt ferme (tăiați o bucată mică de sus pentru a testa), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaje Pentru Rulouri De OuAmbalaje Pentru Rulouri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Cu 2 linguri mari, transferați ușor 1 sau 2 pachete în fiecare dintre cele 2 boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați bulionul rămas și ceapa verde în tigaie, aduceți la fierbere, apoi tocați în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Presărați mănunchiuri cu frunze de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista