Ciorba de pachet a cerșetorului
Nevoie de un fel principal fără lactate? Ciorba de pachet de cerșetor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 4,98 USD pe porție. O porție conține 213 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cilantro, ceapă verde, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Linguina cerșetorului, CFM KL Selangor: pui cerșetor lui (Hak Yi Kai), și Portmonee cerșetor Galaktoboureko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați tulpinile de ciuperci. Clătiți capacele, scurgeți și tăiați în felii de 1/4 inci.
Tăiați șunca în felii subțiri.
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii de ceapă verde.
Tăiați 4 dintre cele mai lungi sulițe verzi din blaturile de ceapă și dați deoparte. Se toacă părți albe de ceapă și suficient din blaturile rămase pentru a face 1 cană. Aruncați vârfurile rămase.
Într - o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, combinați ciupercile, șunca, 1/2 cană de ceapă tocată, castane de apă, varză și ghimbir. Se amestecă des până când amestecul este ușor rumenit, aproximativ 8 minute. Lingură într-un castron.
Se toarnă 1 cană de apă și suficientă bulion în tigaie pentru a face lichid adânc de 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mare.
Scufundați blaturile de ceapă verde rezervate în lichid doar până se ofilesc, 1/2 până la 1 minut. Întoarceți căldura la minim și setați un suport în tigaie deasupra lichidului.
Lingurați 1/4 din amestecul de ciuperci pe centrul fiecărui înveliș de rulou de ou. Aduceți colțurile învelișului împreună și legați-le cu un blat de ceapă verde pentru a închide umplutura.
Setați ușor pachetele una lângă alta pe raft. Acoperiți tigaia, întoarceți căldura la mare și aburiți până când mănunchiurile sunt ușor translucide și învelișurile cu rulouri de ou sunt ferme (tăiați o bucată mică de sus pentru a testa), aproximativ 5 minute.
Cu 2 linguri mari, transferați ușor 1 sau 2 pachete în fiecare dintre cele 2 boluri de supă.
Adăugați bulionul rămas și ceapa verde în tigaie, aduceți la fierbere, apoi tocați în boluri.
Presărați mănunchiuri cu frunze de cilantro.