Ciorba de midii a hangiului
Chowder midii hangiu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 1385 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți busuioc, ceapă, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Supă De Midii, Supă De Midii De Aur, și Supă De Creveți Și Midii.
Instrucțiuni
Frecați midii în apă rece și scoateți barba; aruncați orice ale cărui cochilii nu se închid atunci când sunt lovite. Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați midii și vinul; aduceți la fierbere la foc mare. Se acoperă și se fierbe la foc mediu până se deschid midii, 5 până la 8 minute.
Se toarnă într-o strecurătoare setată într-un castron mare pentru a colecta sucuri.
Lăsați midiile să stea până când sunt suficient de reci pentru a atinge.
Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inci. Cojiți și tocați ceapa. Clătiți țelina și tăiați-o în bucăți de 1/2 inch.
În tigaia folosită pentru midii, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și țelina; amestecați des până când ceapa este șchiopătată, 6 până la 8 minute.
Adăugați pudră de curry și busuioc; amestecați până când condimentele devin mai aromate, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă sucuri de midii din castron în tigaie.
Adăugați sos de roșii, smântână și cartofi. Întoarceți căldura la mare; când amestecul fierbe, acoperiți, reduceți căldura la scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când aromele sunt bine amestecate, aproximativ 30 de minute.
Între timp, îndepărtați midii din cochilii; aruncați cochilii.
Adăugați midii în supă; acoperiți și fierbeți doar până când midiile sunt fierbinți, 3 până la 5 minute.
Adăugați sare și piper după gust. Polonic în boluri.