Ciorba de legume provensal (Soupe au Pistou)

Ciorba de legume provensal (Soupe au Pistou)
Supa de legume provensal (Soupe au Pistou) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 288 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână țelină, roșii, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 79 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Supă provensală de legume: Soupe au Pistou, Ciorba de legume provensal (Soupe au Pistou), și Soupe au Pistou.

Instrucțiuni

1
Gatiti prazul, telina, morcovul, usturoiul si crenguta de cimbru in ulei cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper intr-o oala grea de 5 pana la 6 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand legumele se rumenesc si se lipesc de fundul oalei, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați cartofi și tulpini de bietă cu1/2 linguriță sare și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chard ElvețianChard Elvețian
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați apă și aduceți la fierbere, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se amestecă edamame, dovlecei, fasole verde, paste, frunze de bietă și 1/4 linguriță sare și se fierbe, neacoperite, până când pastele sunt al dente și legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Chard ElvețianChard Elvețian
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Încălziți o tigaie mică uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi roșii char pe toate părțile. Roșii de bază, apoi pur și simplu cu busuioc, pătrunjel și usturoi într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ulei și brânză și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Scoateți supa de pe foc și amestecați jumătate de pistou și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
4
Serviți supa cu pistou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1
Supa, fără pistou, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista