Supa de legume provensal (Soupe au Pistou) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 288 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână țelină, roșii, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 79 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Supă provensală de legume: Soupe au Pistou, Ciorba de legume provensal (Soupe au Pistou), și Soupe au Pistou.
Instrucțiuni
1
Gatiti prazul, telina, morcovul, usturoiul si crenguta de cimbru in ulei cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper intr-o oala grea de 5 pana la 6 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand legumele se rumenesc si se lipesc de fundul oalei, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cartofi și tulpini de bietă cu1/2 linguriță sare și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Chard Elvețian
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați apă și aduceți la fierbere, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se amestecă edamame, dovlecei, fasole verde, paste, frunze de bietă și 1/4 linguriță sare și se fierbe, neacoperite, până când pastele sunt al dente și legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Edamame Congelat (din Păstăi)
Chard Elvețian
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Încălziți o tigaie mică uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi roșii char pe toate părțile. Roșii de bază, apoi pur și simplu cu busuioc, pătrunjel și usturoi într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ulei și brânză și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți supa de pe foc și amestecați jumătate de pistou și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Serviți supa cu pistou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
1
Supa, fără pistou, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Reîncălziți înainte de servire.