Cioppino picant este un fără gluten, fără lactate și pescatarian supă. Această rețetă servește 30 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 47 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii prune, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Picant Cioppino Felul Meu, Cioppino proaspăt și picant, și Cioppino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgere.Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați tilapia și scoici; gatiti, amestecand o data sau de doua ori, pana cand este doar opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tilapia
4
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și ceapă în tigaie și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des, până se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu-mare, adăugați condimente italiene (sau păsări de curte), boia de ardei după gust, sare și piper; gatiti, amestecand, pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Păsări De Curte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați vin, apă și roșii; aduceți la foc mic. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți, amestecând des, până când ceapa este fragedă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați peștele, scoicile, cartofii și caperele (dacă utilizați), reveniți la foc mic și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză