Cioppino Picant

Cioppino Picant
Cioppino picant este un fără gluten, fără lactate și pescatarian supă. Această rețetă servește 30 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 47 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii prune, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Picant Cioppino Felul Meu, Cioppino proaspăt și picant, și Cioppino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgere.Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați tilapia și scoici; gatiti, amestecand o data sau de doua ori, pana cand este doar opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
TilapiaTilapia
4
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și ceapă în tigaie și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des, până se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu-mare, adăugați condimente italiene (sau păsări de curte), boia de ardei după gust, sare și piper; gatiti, amestecand, pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Păsări De CurtePăsări De Curte
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vin, apă și roșii; aduceți la foc mic. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți, amestecând des, până când ceapa este fragedă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați peștele, scoicile, cartofii și caperele (dacă utilizați), reveniți la foc mic și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții30
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista