Cioppino este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 508 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.98 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica ardei gras, creveți și de-vened, usturoi, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cioppino, Cioppino, și Cioppino.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ardeiul gras, ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați scoicile, midiile, vinul roșu, bulionul de pui, marinara, fulgii de ardei roșu, creveții și fileul de pește și continuați să gătiți până când scoicile și midiile sunt deschise, creveții gătite și peștele este fulgios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bomboane De Caracatiță Brite
Semințe De Leuștean Pudră
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
4
Transferați într-un castron de servire și serviți cu o parte de paste și pâine bună, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat