Cioppino

Cioppino
Cioppino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.79 pe portie. O porție conține 249 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii, suc de scoici, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cioppino, Cioppino, și Cioppino.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente; saut 5 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați oțet, șofran și ardei roșu; gatiti 3 minute sau pana se evapora otetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
șofranșofran
OțetOțet
4
Adăugați roșiile și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
5
Adăugați scoici; acoperiți și gătiți 10 minute sau până când cojile se deschid. Aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
6
Adăugați midii; gatiti 5 minute sau pana se deschid cojile. Aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
7
Adăugați creveți și carne de crab; gatiti 4 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
CrevețiCreveți
8
evaluare carbo: 16

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista