Oyster Chowder durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 238 de calorii, 5 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Un amestec de jumatate si jumatate, cartofi ruginii, biscuiti cu stridii si o mana de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face aceasta reteta atat de gustoasa. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cioara de stridii, Cioara de stridii și Cioara de porumb cu stridii.
Instrucțiuni
1
Încinge un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cartofi Rumeni, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch, Rezervați în Apă Rece
2
Se adauga untul, urmat de telina si prazul. Continuați să gătiți, amestecând din când în când, până când legumele s-au înmuiat, dar nu se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch, Rezervați în Apă Rece
Tăiate Cubulețe De 1/4 Inch, Rezervate în Apă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați vinul în legume și lăsați să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați cartofii și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Adăugați sucul de scoici, 1 cană de apă și lichiorul de stridii rezervat. Cartofii vor absorbi o parte din salinitatea stridiilor și a lichiorului lor, dându-le o aromă grozavă. Aduceți la fiert, acoperiți și continuați să gătiți până când cartofii sunt fragezi, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți 1 1/2 căni de supă, amestecați până se omogenizează într-un blender sau robot de bucătărie și întoarceți-l în oală. Se amestecă jumătate și jumătate și condimentele cu fructe de mare. Asezonați cu sare și piper. Aduceți la fiert înainte de a adăuga stridiile. Gătiți doar până când stridiile încep să se înmulțească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.