Cioda de somon la raft
Cioua de somon la raft de cămară necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă 1,91 USD per porție. O porție conține 282 de calorii, 18 g de proteine și 12 g de grăsimi. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână lapte, porumb, cremă condensată de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 42%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și My Pantry Shelf, Somon Chowder with Somon Roe, Dill and Potatoes și Somon Chowder.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă supa, laptele și porumbul; aduce la fierbere. Reduce caldura; adauga somon si patrunjel. Se fierbe, neacoperit, până se încălzește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Riesling, Trandafir Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Somon Chowder. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Familia Vincent Cremant de Bourgogne]()
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.