Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 691 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Lapte Bătut Șah Tarte, Ambrosia Chess Tarts, și Plăcintă De Șah Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză și untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat făina în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează. Formați amestecul în 48 de bile și așezați-l pe o foaie de copt; acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Foaie De Copt
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați 1 bilă de aluat în fiecare cană de 2 tigăi miniaturale unse ușor (24 de căni) și modelați fiecare într-o coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
Aluat
4
Bateți împreună ouăle și următoarele 4 ingrediente. Ciocolată cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 până la 1 1/2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde; amestecați ciocolata în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bateti
Bol
5
Se toarnă în coji de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
6
Coaceți la 350 timp de 18 până la 22 de minute sau până când umplutura este setată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet (aproximativ 20 de minute).