Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 48. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, chipsuri de unt de arahide, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Chipsuri De Ciocolată Umplute Cu Unt De Arahide, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă untul, untul de arahide și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase. Bateți gălbenușurile, laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)
Soiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați făina, cacao și bicarbonatul de sodiu; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Se amestecă chipsurile și cupele cu unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupe De Unt De Arahide
Despre Zahărul De Cofetari
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®
3
Picătură îngrămădire linguri 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până se fixează (nu se coace prea mult). Se răcește timp de 2 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi. A se păstra într-un recipient etanș.