Ciocolată-Unt De Arahide Budinca De Banane
Budinca de banane cu unt de arahide cu ciocolată necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 272 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de budincă instant vanillan, lapte, topping bătut fără grăsimi din carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Budincă De Banane, Unt De Arahide Și Ciocolată, Ciocolata Unt De Arahide Banana Blender Budinca, și Budincă De Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de budincă conform instrucțiunilor pachetului, folosind un tel și 2 căni de lapte fără grăsimi. (Nu utilizați un mixer electric.)
Adăugați untul de arahide și smântâna, amestecând bine cu un tel de sârmă. Pune deoparte.
Linia de jos a unei caserole de 2 1/2 litru cu 14 napolitane de ciocolată. Curățați și feliați 4 banane. Top napolitane cu o treime din fiecare amestec de budincă, felii de banane și topping biciuit. Repetați straturile de două ori folosind napolitane rămase, amestec de budincă, felii de banane și topping bătut. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Pentru a garnisi, coaja și felia restul de 2 banane; aranjați felii în jurul marginilor exterioare ale vasului.