Ciocolată Triplă Chocoflan
Triple-ciocolata Chocoflan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 116 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 55. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, ciocolată semi-dulce a brutarului, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort cu tartă de ciocolată {adică Chocoflan Magic!}, Triple Arahide Triple Cookie-Uri Cu Ciocolată, și ChocoFlan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Turnați siropul de ciocolată într-o tigaie cu tub canelat de 12 căni pulverizată cu spray de gătit.
Bateți amestecul de tort, apa, uleiul și 3 ouă cu mixerul până se amestecă.
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Se toarnă peste sirop în tigaie.
Bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul până se amestecă.
Adăugați ouăle rămase; se amestecă bine. Amestec în lapte evaporat și ciocolată topită; ușor lingura peste tort aluat în tigaie. Acoperiți cu folie pulverizată cu spray de gătit, pulverizat cu fața în jos.
Așezați tigaia cu tub într-o tigaie mare de mică adâncime.
Adăugați suficientă apă în tigaia mai mare pentru a veni cu cel puțin 2 inci în partea laterală a tubului.
Coaceți 1 oră 30 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet în tigaie. La frigider 2 ore. Inversați tortul pe farfurie; scoateți tigaia.
Se serveste tort acoperit cu bici rece.