Ciocolată Scorțișoară Alune Bezea Tort
Ciocolata scorțișoară alune bezea tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 382 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 30 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ciocolată semidulce, scorțișoară măcinată, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort De Bezea Cu Ciocolată Și Alune, Tort De Bezea Cu Ciocolată Și Alune, și Tort de bezea cu alune și ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (125 grade C). Aliniați trei foi de copt cu hârtie pergament. Cu un creion, desenați 5 cercuri cu diametrul de 9 inci pe hârtia pergament. Cel mai bine este să urmăriți în jurul unei tăvi de tort sau a unei cratițe mari.
Într-un castron mare curat, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3/4 cană plus 2 linguri de zahăr alb și bateți până se formează vârfuri rigide. Cerneti impreuna zaharul, scortisoara si amidonul de porumb de 3/4 cani, amestecati-le impreuna cu alunele macinate, apoi impaturiti-le cu grija in amestecul de albus de ou. Împărțiți amestecul în mod egal între cele 5 cercuri și întindeți bezea până la marginea cercului desenat.
Coaceți timp de 3 până la 4 ore în cuptorul preîncălzit, până când bezea este complet uscată. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Topiți ciocolata semi-dulce peste un cazan dublu până se omogenizează.
Răspândiți peste hârtie pergament sau hârtie cerată într-un dreptunghi de 12x10 inch. Când ciocolata este setată, tăiați dreptunghiul transversal în benzi de 10-1 inch.
Tăiați 8 benzi în treimi.
Tăiați fâșiile rămase în sferturi. Pune deoparte.
Pentru a face umplutura, bateți frișca grea cu 1 lingură de zahăr de cofetari până la rigidizare.
Întindeți frisca peste toate straturile de bezea. Folosind una dintre cele mai frumoase plăci, stivați straturile una peste alta. Folosiți 2/3 din frisca rămasă pentru a se întinde pe marginea exterioară a tortului.
Puneți restul de frișcă într-o pungă de patiserie și rozete de țeavă în jurul marginii.
Așezați cele 24 de benzi lungi de ciocolată vertical în jurul părților laterale ale tortului. Aranjați restul de bucăți de ciocolată pe partea de sus în designul ales. Îndepărtați tortul cu pudră de cacao pentru un finisaj dramatic și serviți cât mai curând posibil, deoarece bezea va absorbi umezeala din frisca.