Ciocolată-Prăjituri Cu Unt De Arahide
Chip de ciocolată-prăjiturile cu unt de arahide necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 20 de porții cu 400 de calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide, Betty Crocker Reese ' s torturi de gustare cu unt de arahide și bucăți de ciocolată cu glazură de unt de arahide, și Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți untul de arahide și untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă laptele și vanilia.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; se amestecă în amestecul de unt de arahide. Se amestecă bucăți de ciocolată.
Se toarnă aluatul în 7 tigăi de pâine din folie de aluminiu de unică folosință unsă și făinată de 5 x 3 inci, umplând fiecare tigaie pe jumătate plină.
Așezați tigăile pe o foaie de copt; se presară cu Topping de arahide.
Coaceți la 350 timp de 55 până la 60 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigăi pe rafturi de sârmă (aproximativ 20 de minute).