Ciocolată-Prăjituri Cu Unt De Arahide

Ciocolată-Prăjituri Cu Unt De Arahide
Chip de ciocolată-prăjiturile cu unt de arahide necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 20 de porții cu 400 de calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide, Betty Crocker Reese ' s torturi de gustare cu unt de arahide și bucăți de ciocolată cu glazură de unt de arahide, și Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul de arahide și untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
LapteLapte
4
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; se amestecă în amestecul de unt de arahide. Se amestecă bucăți de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Praf De CoptPraf De Copt
Unt De ArahideUnt De Arahide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Se toarnă aluatul în 7 tigăi de pâine din folie de aluminiu de unică folosință unsă și făinată de 5 x 3 inci, umplând fiecare tigaie pe jumătate plină.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Pâine PanPâine Pan
6
Așezați tigăile pe o foaie de copt; se presară cu Topping de arahide.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți la 350 timp de 55 până la 60 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigăi pe rafturi de sârmă (aproximativ 20 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista