Ciocolata Porter prajiturele, Porter Ganache, Caramel Corn Crunch, bezea prăjită ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 588 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, bere porter, porumb caramel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ciocolata Porter Berry Cizmar, Brioșe Cu Ciocolată, Slănină Și Porter, și Porter Snacks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie mini cupcake cu 12 garnituri de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu. Puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
În vasul unui mixer electric cu suport cu un accesoriu pentru palete, smântuiți zahărul și uleiul împreună, aproximativ 5 minute. Răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi adăugați extractele de vanilie și cafea și 1 ou la un moment dat, răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți berea porter și cacao împreună într-un bol separat și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porter
Lichior De Alune
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Rotiți mixerul la scăzut și adăugați smântâna. Continuați cu mixerul la cea mai mică viteză și adăugați amestecul de făină și amestecul de cacao, alternând între cele două, începând și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Lichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Umpleți garniturile pregătite pe jumătate pline cu bătătorul și coaceți timp de 30 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru ganache: într-un bol sigur cu microunde, încălziți berea porter la 130 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porter
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Turnați berea peste ciocolata albă într-un bol mediu curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Bateti pana se incorporeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Transferați ganache într-o sticlă de sos pentru utilizare. Țineți la temperatura camerei până când cupcakes-urile sunt răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Pentru criza de porumb caramel: într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți untul de arahide și ciocolata cu lapte timp de 30 de secunde până se topește. Se amestecă cu o lingură între încălzire. Zdrobiți porumbul caramel într-un robot de bucătărie până când este bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu Lapte
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Se toarnă amestecul de ciocolată peste porumbul caramel. Se amestecă cu o lingură până se încorporează. Se răcește la frigider până se fixează. Scoop cu un număr 70 ice cream scoop pe o farfurie căptușită cu hârtie cerată. Rezervați la temperatura camerei până la asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Inghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
1
Combinați zahărul și albusurile într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Amestecând constant la foc mic, aduceți amestecul la 110 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se toarnă amestecul de ouă într-un mixer în picioare prevăzut cu un atașament de bici. Bateți până ajunge la temperatura camerei; amestecul trebuie să fie ușor, pufos și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați extractul de vanilie și sarea. Această rețetă trebuie făcută chiar înainte de asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Pentru asamblare: împingeți umplutura de porumb caramel în mijlocul fiecărui cupcake porter. Umpleți gaura cu ganache porter. Se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
Tăiate în Felii
Porter
6
Umpleți o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea pe jumătate plin cu bezea. Țeava deasupra cupcake-ului. Prăjiți bezea cu o torță de bucătărie.