Ciocolată Porter Cupcakes, Porter Ganache, Caramel Corn Crunch, Bezea Prăjită

Ciocolată Porter Cupcakes, Porter Ganache, Caramel Corn Crunch, Bezea Prăjită
Ciocolata Porter prajiturele, Porter Ganache, Caramel Corn Crunch, bezea prăjită ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 588 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, bere porter, porumb caramel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ciocolata Porter Berry Cizmar, Brioșe Cu Ciocolată, Slănină Și Porter, și Porter Snacks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie mini cupcake cu 12 garnituri de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu. Puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
În vasul unui mixer electric cu suport cu un accesoriu pentru palete, smântuiți zahărul și uleiul împreună, aproximativ 5 minute. Răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi adăugați extractele de vanilie și cafea și 1 ou la un moment dat, răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți berea porter și cacao împreună într-un bol separat și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorterPorter
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Rotiți mixerul la scăzut și adăugați smântâna. Continuați cu mixerul la cea mai mică viteză și adăugați amestecul de făină și amestecul de cacao, alternând între cele două, începând și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Umpleți garniturile pregătite pe jumătate pline cu bătătorul și coaceți timp de 30 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Pentru ganache: într-un bol sigur cu microunde, încălziți berea porter la 130 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorterPorter
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Turnați berea peste ciocolata albă într-un bol mediu curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Bateti pana se incorporeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Transferați ganache într-o sticlă de sos pentru utilizare. Țineți la temperatura camerei până când cupcakes-urile sunt răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Pentru criza de porumb caramel: într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți untul de arahide și ciocolata cu lapte timp de 30 de secunde până se topește. Se amestecă cu o lingură între încălzire. Zdrobiți porumbul caramel într-un robot de bucătărie până când este bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Se toarnă amestecul de ciocolată peste porumbul caramel. Se amestecă cu o lingură până se încorporează. Se răcește la frigider până se fixează. Scoop cu un număr 70 ice cream scoop pe o farfurie căptușită cu hârtie cerată. Rezervați la temperatura camerei până la asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
1
Combinați zahărul și albusurile într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Amestecând constant la foc mic, aduceți amestecul la 110 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă amestecul de ouă într-un mixer în picioare prevăzut cu un atașament de bici. Bateți până ajunge la temperatura camerei; amestecul trebuie să fie ușor, pufos și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați extractul de vanilie și sarea. Această rețetă trebuie făcută chiar înainte de asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Pentru asamblare: împingeți umplutura de porumb caramel în mijlocul fiecărui cupcake porter. Umpleți gaura cu ganache porter. Se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
PorterPorter
6
Umpleți o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea pe jumătate plin cu bezea. Țeava deasupra cupcake-ului. Prăjiți bezea cu o torță de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Garnisiți cu porumb caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista