Ciocolată Porter Cupcakes, Porter Ganache, Caramel Corn Crunch, Bezea Prăjită

Ciocolată Porter Cupcakes, Porter Ganache, Caramel Corn Crunch, Bezea Prăjită
Ciocolata Porter prajiturele, Porter Ganache, Caramel Corn Crunch, bezea prăjită ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 588 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, bere porter, porumb caramel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ciocolata Porter Berry Cizmar, Brioșe Cu Ciocolată, Slănină Și Porter, și Porter Snacks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie mini cupcake cu 12 garnituri de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu. Puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În vasul unui mixer electric cu suport cu un accesoriu pentru palete, smântuiți zahărul și uleiul împreună, aproximativ 5 minute. Răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi adăugați extractele de vanilie și cafea și 1 ou la un moment dat, răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți berea porter și cacao împreună într-un bol separat și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorterPorter
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Rotiți mixerul la scăzut și adăugați smântâna. Continuați cu mixerul la cea mai mică viteză și adăugați amestecul de făină și amestecul de cacao, alternând între cele două, începând și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Umpleți garniturile pregătite pe jumătate pline cu bătătorul și coaceți timp de 30 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru ganache: într-un bol sigur cu microunde, încălziți berea porter la 130 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorterPorter
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Turnați berea peste ciocolata albă într-un bol mediu curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Bateti pana se incorporeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Transferați ganache într-o sticlă de sos pentru utilizare. Țineți la temperatura camerei până când cupcakes-urile sunt răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Pentru criza de porumb caramel: într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți untul de arahide și ciocolata cu lapte timp de 30 de secunde până se topește. Se amestecă cu o lingură între încălzire. Zdrobiți porumbul caramel într-un robot de bucătărie până când este bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se toarnă amestecul de ciocolată peste porumbul caramel. Se amestecă cu o lingură până se încorporează. Se răcește la frigider până se fixează. Scoop cu un număr 70 ice cream scoop pe o farfurie căptușită cu hârtie cerată. Rezervați la temperatura camerei până la asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
1
Combinați zahărul și albusurile într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Amestecând constant la foc mic, aduceți amestecul la 110 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă amestecul de ouă într-un mixer în picioare prevăzut cu un atașament de bici. Bateți până ajunge la temperatura camerei; amestecul trebuie să fie ușor, pufos și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați extractul de vanilie și sarea. Această rețetă trebuie făcută chiar înainte de asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Pentru asamblare: împingeți umplutura de porumb caramel în mijlocul fiecărui cupcake porter. Umpleți gaura cu ganache porter. Se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
PorterPorter
6
Umpleți o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea pe jumătate plin cu bezea. Țeava deasupra cupcake-ului. Prăjiți bezea cu o torță de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Garnisiți cu porumb caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista