Ciocolată Picantă Gingersnap Baruri
Această rețetă servește 24 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 187 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, cayenne, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Brown Unt Gingersnap Ciocolată Chip Cookie Baruri / Crăciun Cookie-Uri, Moale Gingersnap Tort Baruri, și Bare De Cheesecake Cu Dovleac Gingersnap.
Instrucțiuni
Măcinați fursecurile gingersnap într-un robot de bucătărie până când sunt fine. Tapetați o foaie mică de biscuiți (de preferință una cu părțile laterale) cu folie sau ungeți bine. Se topește untul și se adaugă ghimbirul la solîn etape, amestecând după fiecare adăugare până când miezurile sunt textura nisipului umed. Poate folosi mai puțin unt, în funcție de gingersnaps.
Apăsați ferm amestecul în foaia de biscuiți și răciți timp de cel puțin 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 35
Odată răcit, coaceți timp de 6-8 minute. În timp ce se răcește, topiți ciocolata. Odată ce cookie-ul este în mare parte rece, întindeți uniform un strat subțire de ciocolată peste el și presărați ușor cu cayenne, ienibahar, scorțișoară și sare. Se răcește complet și se taie în pătrate. Alte forme sunt, de asemenea, acceptabile.