Ciocolată Peppermint Pizzelle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ciocolata Peppermint Pizzelle. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de cacao, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată Peppermint Pizzelle, Pizza Cu Ciocolată Cu Alune, și Rețetă Crockpot Peppermint ciocolată caldă / mentă Mocha.
Instrucțiuni
Bateți făina, cacao, praful de copt, scorțișoara, coaja de portocală și sarea împreună într-un bol mare.
Într-un alt castron mediu, bateți rapid ouăle, zahărul și untul topit până se combină uniform și uniform.
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați amestecul de ouă. Treceți treptat lichidul în făină pentru a face un aluat gros. Când aluatul de pizzelle începe să se aglomereze în bici, treceți la o spatulă de cauciuc pentru a termina amestecarea. (Dacă aveți o pungă mare de patiserie, puneți un vârf rotund mare în ea și umpleți cu aluatul pizzelle.)
Preîncălziți un fier de pizzelle până când o picătură de apă sfârâie pe suprafața fierbinte, aproximativ 10 minute. Pulverizați ușor suprafața fierbinte cu spray de gătit antiaderent. Țeavă sau lingură aproximativ o lingură de aluat în centrul fiecărei amprente cookie. Închideți fierul de călcat și gătiți până când aburul provine din fier, aproximativ 30 până la 45 de secunde. Deschideți și scoateți cookie-ul din fier, răciți-l pe un suport. Repetați cu aluatul rămas.
Puneți ciocolata și untul într-un bol sigur cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la putere medie până se înmoaie și se topește, aproximativ 3 minute în funcție de puterea cuptorului; amestecați până se omogenizează. Alternativ, puneți ciocolata într-un bol rezistent la căldură. Aduceți o cratiță umplută cu aproximativ 1 inch de apă la foc mic foarte lent; așezați vasul pe tigaie (fără a atinge apa). Se amestecă ocazional până se topește și se omogenizează. Se amestecă extractul de mentă.
Pentru a servi țeava o lingură de umplutură de mentă în centrul jumătății de fursecuri. Top cu un alt cookie și apăsați pentru a le sandwich împreună.
Serviți acum sau păstrați bine acoperit până la 1 săptămână.