Ciocolată Peppermint Bar Cookie-Uri
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 32 și costă 13 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, bomboane de mentă grosieră, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolata Menta Coaja Cookie-Uri Și Ciocolată Unt De Arahide B, Biscuiți Cu Ciocolată Caldă Cu Mentă, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. căptușiți o tigaie metalică de 13 x 9 inci cu 1 foaie de folie, permițând 2 inci de folie să atârne peste fiecare capăt al tigaiei și folie de unt (cu excepția surplombei).
Bateți împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic.
Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în ou până se combină. Reduceți viteza la minim, apoi amestecați amestecul de făină până când se combină. Se amestecă chipsuri de ciocolată și bomboane.
Se întinde aluatul uniform în tigaie și se coace până se umflă și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un suport, apoi, ridicând cu folie, se transferă pe o tăietură.
Tăiați în bare și ridicați folia cu o spatulă.
Barele se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 3 zile.