Ciocolată-Nucă De Cocos Caramel Mere

Ciocolată-Nucă De Cocos Caramel Mere
Ciocolata-nucă de cocos Caramel mere este un fără gluten desert. Această rețetă servește 6 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 680 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți mere, nucă de cocos, caramele desfăcute și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Mere Caramel cu nucă de cocos și ciocolată, Mere Caramel cu nucă de cocos și ciocolată, și Ciocolată Caramel Mere.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați 5 mere (preferăm soiurile Granny Smith și Fuji, 6 până la 8 oz. fiecare). Introduceți o ambarcațiune sau un băț de gheață pe jumătate în capătul tulpinii fiecărui măr. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament simplă sau hârtie de ceară care a fost acoperită generos cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Popsicle SticksPopsicle Sticks
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită, combinați 14 uncii (aproximativ 50 de bucăți) caramele moi neambalate (cum ar fi Kraft) și 2 linguri de apă. Se amestecă frecvent până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Ținând bățul, înmuiați fiecare măr pe rând în caramel aproximativ trei sferturi din drum. Rotiți pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
4
Țineți tulpina cu fața în sus și folosiți un cuțit pentru a răzui excesul de caramel de pe fundul mărului înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați merele pe hârtia pergament sau pe hârtia cerată cu unt și dați-le la frigider până când caramelul este ferm, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Întoarceți tigaia cu apă la fierbere; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați 10 uncii de ciocolată semidulce sau dulce-amărui într-un alt castron și puneți-o peste tigaie. Se amestecă frecvent până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Înmuiați jumătatea inferioară a fiecărui măr în ciocolată, întorcându-vă pentru a acoperi uniform. Țineți tulpina cu fața în sus și folosiți un cuțit pentru a răzui excesul de ciocolată de pe fundul mărului și înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Așezați fiecare măr acoperit pe hârtia pergament sau pe hârtia cerată cu unt și dați-l la frigider până când ciocolata este ușor setată, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Așezați 1 cană de nucă de cocos uscată îndulcită și mărunțită pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos UscatăNucă De Cocos Uscată
11
Rulați treimea inferioară a fiecărui măr în nucă de cocos pentru a acoperi. Dați la frigider până când ciocolata este fermă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista