Ciocolată Mată Caramele Baruri
Ciocolata mată caramele baruri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 398 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahărul brun, extractul de vanillan, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare cookie de arțar înghețat {cu biți de cafea}, Ciocolată Mată Nuci Cookie Baruri, și Batoane De Mentă Înghețate Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Întindeți fulgii de nucă de cocos pe o foaie de copt ung.
Coaceți nuca de cocos în cuptorul preîncălzit, amestecând la fiecare 3 până la 5 minute, până la prăjit, aproximativ 10 minute.
Amestecați laptele condensat îndulcit, făina, siropul de porumb, zahărul brun, 1/4 cană unt, 2 lingurițe extract de vanilie și sare împreună într-un bol; pliați în nucă de cocos prăjită.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la fiert și ușor rumenit, 25 până la 35 de minute. Puneți deoparte să se răcească complet.
Încălziți chipsurile de ciocolată și laptele în partea superioară a unui cazan dublu peste fierberea apei, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arderea. Se amestecă zahărul cofetarilor, 2 linguri de unt și 1 linguriță extract de vanilie până când glazura este netedă, 2 până la 4 minute.
Întindeți glazura peste bare. Refrigerați cu 30 de minute înainte de tăiere.