Ciocolată Mallow Crunch Baruri

Ciocolată Mallow Crunch Baruri
Ciocolata Mallow Crunch baruri ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți digestivi, ciocolată cu lapte, ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata-Unt De Arahide Nalba Baruri, Ciocolata Chip Unt De Arahide Mallow Desert Baruri, și Ciocolată crunch baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosiți o tavă din folie sau aliniați o cutie de 20 x 30cm.Pasul 2: spargeți ciocolata, apoi puneți-o în tigaie cu unt și sirop și topiți-o la foc mic.Pasul 3: zdrobiți biscuiții și barele de crunchie, apoi adăugați la amestec împreună cu marshmallows.Pasul 4: Apăsați în încercați, Se răcește apoi se stropesc cu lapte topit și ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Tăiați în pătrate când sunteți gata să mâncați.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Un vin foarte gustos, puternic, cu aromă pronunțată și culoare roșie închisă bogată. Are o aromă delicioasă de cireșe, fructe de pădure roșii și prune cu taninuri decente și netede. Dulceața sa este plăcută și armonică, ceea ce o face plăcută pentru iubitorii de vinuri nu prea uscate.Un însoțitor delicios la deserturi și brânză, dar și la mâncăruri la grătar și afumate. Este, de asemenea, un vin pentru plăcere și un capac de noapte foarte gustos
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista