Ciocolată Fudge Brownies
Ciocolata Fudge negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 367 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrate de copt cu ciocolată, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, Un Pan Brownies (Triple-Ciocolată Fudge Brownies), și Ciocolată Fudge Brownies.
Instrucțiuni
Pătrate de ciocolată cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la putere medie (50%) 1 1/2 minute, amestecând la intervale de 30 de secunde până la topire. Se amestecă până se omogenizează.
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se omogenizează.
Adăugați făină, bătând la viteză mică doar până se omogenizează. Se amestecă bucăți de vanilie și ciocolată.
Întindeți aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește complet pe grătar.
Praline-Pecan Brownies: pregătiți și coaceți Brownies de ciocolată Fudge conform instrucțiunilor; se răcește complet.
Întindeți brownies netăiate uniform cu glazură de ciocolată; presărați uniform cu 2 căni de nuci pecan praline tocate grosier.
Brownies Caramel-nucă de cocos - Pecan: pregătiți aluatul pentru Brownies de ciocolată Fudge conform instrucțiunilor; întindeți aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Presărați aluatul uniform cu 2 căni de nucă de cocos îndulcită, 1 pachet (12 uncii) bucăți de ciocolată semidulce și 1 1/2 căni de nuci pecan tocate.
Stropiți uniform cu 1 (14 uncii) de lapte condensat îndulcit.
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până când se rumenesc și centrul este setat. Face 32 de negrese. Pregătire: 20 min.,
Presărați 1/2 cană de nuci pecan prăjite, tocate uniform pe fundul fiecăruia dintre cele 2 tigăi cu arc de 9 inci unse și făinate. Pregătiți aluatul de Brownie cu ciocolată Fudge conform instrucțiunilor. Împărțiți aluatul uniform între tigăi, întinzându-se peste pecanele tocate.
Bateți 4 pachete (8 uncii) de cremă de brânză înmuiată la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați 1 3/4 căni de zahăr, bătând până se omogenizează.
Adăugați 7 ouă mari, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă 2 lingurițe de extract de vanilie. Împărțiți amestecul de brânză cremă uniform între fiecare tigaie, întinzându-se peste aluatul de brownie.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute sau până când este setat.
Scoateți din cuptor; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Se întinde deasupra fiecărui cheesecake răcit cu 1 rețetă glazură de ciocolată; acoperiți și răciți 8 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigăilor înainte de servire.
Garnisiți, dacă doriți, cu crenguțe proaspete de mentă și căpșuni feliate. Face 2 (9-inch) cheesecakes. Pregătire: 30 min.;
Coaceți: 1 oră, 15 min.; Rece: 8 ore.
Notă: am acoperit fiecare cheesecake cu 1 rețetă completă de glazură de ciocolată. Pentru un strat mai subțire de ciocolată deasupra, împărțiți 1 rețetă de glazură între cele două prăjituri.
Torturi Brownie cu mentă: pregătiți aluatul pentru Brownies cu ciocolată, conform instrucțiunilor. Împărțiți aluatul uniform între 2 tigăi de tartă unse și făinoase de 9 inci, cu fundul detașabil.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Bateți 1/2 cană de unt înmuiat la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat 1 pachet (16 uncii) zahăr pudră alternativ cu 1/3 cană de lapte, bătând la viteză mică după fiecare adăugare. Se amestecă 1/4 linguriță ulei de mentă. Împărțiți amestecul de unt între fiecare tartă, răspândind uniform peste brownies răcite în tigăi; acoperiți și răciți 1 oră sau până când este ferm. Împărțiți 1 rețetă glazură de ciocolată uniform între fiecare tartă, răspândind peste amestecul de unt răcit în tigăi.
Presărați 1/2 cană de bomboane de mentă zdrobite în jurul marginii exterioare a fiecărei tarte. Mărci 2 (9-inch) tarte. Pregătire: 30 min.,
Coaceți: 20 min., Rece: 1 oră.