Ciocolată Fudge
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Fudge de ciocolată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 64. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână ciocolată de copt, vanilie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Cupcakes cu ciocolată Fudge umplute cu ciocolată Fudge Cookie Bar și glazură de bezea Marshmallow, Rețetă de tort cu ciocolată Fudge (mega tort cu ciocolată Fudge), și Iubitorii de ciocolată dovleac Fudge Brownie clătite cu sos de ciocolată Kahlua pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 8 inci cu unt.
În cratița de 3 litri, gătiți zahărul, laptele, siropul de porumb, sarea și ciocolata la foc mediu, amestecând continuu, până când ciocolata se topește și zahărul se dizolvă. Gatiti, amestecand ocazional, la 112° pe termometru bomboane sau până când o cantitate mică de amestec a scăzut în ceașcă de apă foarte rece formează o minge moale, care se aplatizează atunci când sunt scoase din apă; scoateți din căldură. Se amestecă untul.
Se răcește amestecul fără agitare la 49°, aproximativ 1 oră. (Partea de jos a cratiței va fi călduță.)
Adăugați vanilie. Bateți energic și continuu 5 până la 10 minute, folosind lingura de lemn, până când amestecul este gros și nu mai este lucios. (
Amestecul își va păstra forma atunci când este scăpat dintr-o lingură.)
Se amestecă rapid nucile.
Lăsați să stea aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Tăiați în pătrate de 1 inch.