Ciocolată Espresso Brownies
Rețeta de ciocolată Espresso Brownies ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. Mergeți la magazin și ridicați nuci, cafea espresso instant, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Negrese Espresso mexicane cu glazură de ciocolată Espresso, Negrese Espresso Cu Ciocolată Dublă, și Espresso Chocolate Chunk Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai al tăvii pătrate de 8 inci sau 9 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brownie, punga cu sirop de ciocolată, apă, ulei, ouă, espresso, nuci și 1/3 cană de chipsuri de ciocolată până se omogenizează bine.
Se presară cu restul de 1/3 cană chipsuri de ciocolată și boabele de cafea.
Coaceți 28 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată.
Se servește ușor cald pentru brownies lipicioase sau se răcește complet pentru o tăiere mai ușoară.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.