Ciocolată Dunk-Shot Biscotti
Biscotti cu ciocolată Dunk-Shot este un desert mediteranean. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 54 de porții cu 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Un amestec de migdale, granule de cafea, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciocolată Dunk Cookie-Uri, Tort De Ciocolată Împușcat, și Tort De Ciocolată Dublu Împușcat.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, amestecul de zahăr, cacao, sare și bicarbonat de sodiu. Într-un castron mic, bateți ouăle, 2 albușuri, vanilie și granule de cafea; lăsați să stea 3-4 minute sau până când granulele se dizolvă. Se amestecă coaja de portocală. Se amestecă în amestecul de făină și se amestecă bine. Se amestecă migdalele și chipsurile de ciocolată.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit, modelați fiecare jumătate într-un 14-in. x 1-3 / 4-în. dreptunghi.
Combinați apa și albușul rămas; periați peste dreptunghiuri.
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până se crăpa și se întărește la atingere. Îndepărtați cu grijă pe rafturile de sârmă; se răcește timp de 5 minute.
Transferați pe o tăietură; tăiați în diagonală cu un cuțit zimțat în 1/2-in. felii.
Așezați partea tăiată în jos pe foile de copt negreșite.
Coaceți timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când este ferm.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "