Ciocolată De Cireșe Plutește

Ciocolată De Cireșe Plutește
Cherry Chocolate Floats este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 7 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 513 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, cireșe maraschino, înghețată de ciocolată și frișcă într-o cutie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciocolată Neagră Bourbon Cherry Soda Plutește, Șampanie Cu Cireșe Negre Plutește, și Bourbon Cherry-Colan Înghețată Plutește.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa și zahărul la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 5 minute. Mișto. Se amestecă apă carbogazoasă și suc de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Suc De CireșeSuc De Cireșe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Stropiți sirop de ciocolată în fiecare din cele șapte pahare răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
3
Așezați două linguri de înghețată în fiecare pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
4
Se toarnă amestecul de apă carbogazoasă peste înghețată; acoperiți fiecare cu frișcă și o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
FrișcăFrișcă
înghețatăînghețată
CireșeCireșe
5
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Float funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Cipriani Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista