Ciocolată Data Loaf II

Ciocolată Data Loaf II
Nevoie de o garnitură fără lactate? Chocolate Date Loaf II ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 460 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciocolată cu lapte, curmale și pâine de nucă, pâine cu nuci de curmale, și Pâine Dulce De Curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați curmalele într-un castron mic cu apă clocotită și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
DateDate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până se răcește. Topiți chipsurile de ciocolată cu margarină într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde. Se amestecă frecvent până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
MargarinăMargarină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, bateți oul și amestecați zahărul, sarea și vanilia. Se amestecă ciocolata topită și amestecurile de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
ZahărZahăr
DateDate
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați făina și praful de copt și amestecați în amestecul de curmale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DateDate
5
Răzuiți într-o tigaie unsă de 9x5 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Lăsați să stea 20 de minute în timp ce preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în coroana pâinii iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie. Înfășurați în folie de aluminiu și dați-l la frigider peste noapte, deoarece pâinea se va tăia mai bine în a doua zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista