Ciocolată Caramel-Cuburi De Bomboane De Porumb
Ciocolata Caramel-porumb bomboane cuburi ar putea fi doar America Centrală rețetă pe care o căutați. Pentru $ 4.17 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. O porție conține 1438 calorii, 14g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți chipsuri de ciocolată, batoane de bomboane acoperite cu ciocolată, caramele învelite individual și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scorțișoară Bomboane Caramel Porumb, Bomboane De Porumb Caramel Mere, și Petrecere Bomboane Caramel Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți batoanele de bomboane și așezați-le cu fața în jos pe hârtie cerată sau pergament; deoparte.
Într-un castron sigur pentru microunde, combinați caramelele cu untul.
Se încălzește cuptorul cu microunde la foc mare timp de aproximativ 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde până se topește complet.
Combinați ciocolata albă cu 1 1/2 lingurițe de scurtare într-un bol mediu și așezați-o peste o oală cu apă fierbinte pentru a forma un cazan dublu. Repetați cu chipsuri de ciocolată și scurtarea rămasă.
Încălziți ambele bomboane de ciocolată până se topesc și se omogenizează, asigurându-vă că amestecați frecvent.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Stropiți jumătate din caramelul topit peste batoanele de bomboane. Împărțiți și Movilă caramel porumb pe partea de sus a fiecărei bare.
Stropiți cu jumătate din ciocolata cu lapte topit și acoperiți cu porumbul caramel rămas.
Stropiți cu ciocolată de lapte topită rămasă, ciocolată albă și caramel topit rămas.
Se pune la frigider 20 de minute pentru a se seta.